Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Philitelaan 63 203 in Eindhoven 5617 AL

Philitelaan 63 203

5617 AL Eindhoven
€ 375.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Super gave en moderne loft, midden in de hotspot van Eindhoven, inclusief berging en eigen (overdekte) parkeerplaats. Het appartement bevindt zich in Strijp-S, in het BLOK63 gebouw, op een bruisende locatie. Op loopafstand zitten veel leuke restaurants, winkels en ook worden en regelmatig diverse evenementen georganiseerd in de directe nabijheid. Daarnaast zit je op loopafstand van het centrum van...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 2017 Woonoppervlakte 73 m² Aantal kamers 2
Lees meer

Omschrijving

Super gave en moderne loft, midden in de hotspot van Eindhoven, inclusief berging en eigen (overdekte) parkeerplaats. Het appartement bevindt zich in Strijp-S, in het BLOK63 gebouw, op een bruisende locatie. Op loopafstand zitten veel leuke restaurants, winkels en ook worden en regelmatig diverse evenementen georganiseerd in de directe nabijheid. Daarnaast zit je op loopafstand van het centrum van Eindhoven. Het appartement bevindt zich op de bovenste verdieping van het complex, waardoor je een geweldig uitzicht over Strijp-S hebt.

BEGANE GROND:
Entree met de brievenbussen en intercominstallatie. Aansluitend de centrale hal met het trappenhuis, de liften en toegang tot de gezamenlijke fietsenstalling en parkeergarage. In de parkeergarage tref je de eigen berging en je privé parkeerplaats.

APPARTEMENT:
Bij binnenkomst in het appartement valt je oog direct op de prachtige houten vloer welke in visgraad is gelegd en door het hele appartement ligt. Aan de rechter zijde bevinden zich diverse deuren die toegang bieden tot verschillende vertrekken, waaronder de badkamer, berging met de technische installaties en de toiletruimte.

De woonkamer voelt door de houten vloer zeer ruimtelijk aan, bestaande uit een zit- en eetgedeelte en biedt een fraai uitzicht over Strijp-S. Door de hoge raampartijen valt er tevens veel natuurlijk licht binnen. Daarnaast heb je zicht op de slaapkamer en kun je genieten van de buitenlucht op het balkon.

De open, in lichte kleuren uitgevoerde keuken, is in hoekopstelling geplaatst en beschikt over een vaatwasser, combi-oven/magnetron, inductie kookplaat met afzuiging en een spoelbak met mengkraan.

De slaapkamer is prima van formaat en wordt gescheiden van de woonkamer middels mooie industriële stalen kozijnen voorzien van veel glas en daardoor veel lichtinval. In deze kamer wakker worden is echt een genot.

De keurig betegelde badkamer beschikt over een extra grote inloopdouche, badkamermeubel met wasbak en is afgewerkt met een speelse vloertegel.

De praktische bergruimte is voorzien van een wasmachine aansluiting en biedt veel opbergruimte. Daarnaast is hier de WTW opstelling geplaatst.

In dezelfde stijl als de badkamer, geheel betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje.

Zie jij jezelf al in dit fantastische appartement wonen? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging.

BIJZONDERHEDEN:
- Moderne industriële loft met hoge plafonds;
- Uitstekend geïsoleerd;
- Het appartement is voorzien van een houten visgraadvloer met vloerverwarming;
- Verwarming middels stadsverwarming;
- Voorzien van een gezamenlijke fietsenstalling, eigen parkeerplaats en privé berging in de garage;
- Op de begane grond is een gemeenschappelijke binnentuin voor de bewoners van het complex;
- Gezonde en professionele VvE, de servicekosten bedragen € 116,99 per maand voor het appartement, de berging en parkeerplaats.

LOCATIE:
Philitelaan 63 203 is gelegen in het complex BLOK63 midden op Strijp-S. Een echte bruisende locatie met vele leuke winkels, restaurants, vershal het Veem, werkruimtes, een indoor skatebaan, filmhuis en NS station Strijp-S. Het hele jaar door worden er toffe evenementen georganiseerd rondom het centraal gelegen Ketelhuisplein. Maar Strijp-S is ook op korte afstand gelegen van het PSV stadion, het centrum van Eindhoven met al haar voorzieningen, de TU/e, Fontys en Design Academy, het Maxima Medisch Centrum en de winkels voor de dagelijkse boodschappen aan het Trudoplein en de Woenselse Markt. Op nog geen 10 minuten lopen vind je het Philips de Jonghpark waar je bijvoorbeeld heerlijk kunt wandelen. Door de ligging nabij de Rondweg en oprit van de N2 ben je snel onderweg in alle richtingen.

VRAAGPRIJS: € 375.000,= K.K.

AANVAARDING: IN OVERLEG

Genoemde maten en gegevens zijn slechts een indicatie, derhalve kunnen hieraan geen rechten ontleend worden.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van de koper dient koper een waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten op de rekening van de notaris. In plaats hiervan kan er een bankgarantie gesteld worden ter grootte van het bedrag. Uw geldverstrekker kan dit voor u verzorgen.
Overdracht Status Verkocht Prijs € 375.000,- kosten koper Prijs per m² € 5.136,99 Aanvaarding in overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement portiekflat Subtype woning Flat(woning) permanent Bouwjaar 2017 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en vrij uitzicht Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 73 m² Externe bergruimte 6 m² Inhoud 271 m³ Gebouwgebonden buitenruimte 1 m² Indeling Aantal kamers 2 Aantal slaapkamers 1 Aantal badkamers 1 Badkamer Voorzieningen Wastafelmeubel, Vloerverwarming, Inloopdouche Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 6e woonlaag Balkon Ja Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel, Lift, Frans balkon, Glasvezel kabel, Balansventilatie Energie Energieklasse A Energie einddatum 22-03-2027 Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en volledig geïsoleerd Verwarming Blokverwarming Warmwater Centrale voorziening Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Parkeergarage Toelichting 1 Parkeer capaciteit 1 Dak Soort dak Plat dak Materiaal Bitumineuze dakbedekking Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte VvE checklist Periodieke bijdrage Nee Vergadering VvE Ja Onderhoudsplan Ja Opstalverzekering Ja Inschrijving KvK Ja Reservefonds Nee Kadastrale gegevens Gemeente Strijp Sectie C Perceelnummer 5895 Index 101 Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Strijp Sectie C Perceelnummer 5895 Index 161 Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Strijp Sectie C Perceelnummer 5895 Index 511 Eigendomssituatie Volle eigendom

Video's

Plattegronden

Philitelaan 63 203 in Eindhoven 5617 AL Philitelaan 63 203 in Eindhoven 5617 AL

360° Foto's

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring